Delektro
Delektro
Delektro

Bordenbouw

De bordenbouwafdeling van Delektro ontwerpt, realiseert en levert duurzame en kwaliteitsvolle elektrische stuur-en verdeelborden op maat voor zowel HVAC of KNX-toepassingen als industriële toepassingen. Dankzij onze partnership met ABB, Eldon, Omron, Priva, Belparts, Belimo en Zennio bieden we dan ook hoogstaande kwaliteitsproducten voor zowel grote als kleine projecten.

Delektro staat voor een doordacht ontwerp en correct advies op maat. Onze expertise, ondubbelzinnige communicatie en gerespecteerde deadlines zijn uitmuntende kwaliteiten. Continue innovatie en een onvergankelijke servicegerichtheid staan garant voor de sterke marktpositie van Delektro.

Een combinatie van vakbekwaam en ervaren personeel streeft er elke dag opnieuw naar om elektrische borden op een snelle en efficiënte manier te realiseren. We maken daarbij steevast gebruik van betrouwbare componenten van beproefde kwaliteit. Een modern en compleet uitgerust atelier en de verwerking van hoogstaande componenten onder de strengste kwaliteitsnormen staan garant voor betrouwbare oplossingen in alle mogelijke installaties. Details in de uitvoering bewijzen dat kwaliteit en vakmanschap op vandaag nog steeds voorop staan bij de assemblage.

Het ontwerp wordt gebaseerd op uw lastenboek of op een eigen analyse van uw huidige en toekomstige behoeftes en wensen. De uitvoering gebeurt door eigen installatieploegen, volgens de strengste kwaliteitsmethodes. Enkel zo kunnen we bordenbouw van het beste niveau garanderen en kunnen we onszelf specialist in ons vak noemen.

Terug naar overzicht Offerte aanvragen