Geschiedenis Delektro

Na een korte tijd gewerkt te hebben in de elektrohandel van zijn vader, merkte Bart Delaere reeds de evolutie in de markt op: producten werden alsmaar vaker weggegooid en vervangen door een nieuw toestel in plaats van het oude toestel te laten herstellen. Herstellingskosten liepen immers hoger op dan de vervangingswaarde. Door het opvolgen van deze marktevolutie ontwikkelde Bart een andere opvatting van zakendoen.

In 2000 richtte hij dan ook een eenmanszaak op om deze opvatting verder te zetten. De aangeboden dienstverlening was niet langer enkel gericht op het verkopen of herstellen van elektrische toestellen, maar ook op het uitvoeren van werken voor het vernieuwen en onderhouden van netwerk operatoren.

Van 2000 tot nu kende Delektro een duurzame en professionele uitbouw van een competitief bedrijf met een grote diversiteit aan klanten. Dit werd bereikt door de steun van mensen met talenten en expertise in te schakelen in de juiste positie. Delektro biedt naast telecommunicatie en bordenbouw sinds 2011 ook HVAC-engineering. En met succes: bijna de helft van de medewerkers is op heden werkzaam binnen HVAC.

Vandaag heeft de onderneming reeds 25 mensen in dienst. Dankzij de verzamelde kennis en expertise kan Delektro op heden creatieve oplossingen bieden op maat de klant.

25
Medewerkers
1083
Geslaagde projecten
296
Tevreden klanten
22
Jaar ervaring
Voor Delektro is elk complex vraagstuk een opportuniteit.
We delen graag onze ervaring, kennis en knowhow!
Offerte aanvragen