Delektro
Delektro
Delektro

KNX Integrator

Bent u op zoek naar een bedrijf met een vakkundige en persoonlijke aanpak, gespecialiseerd in gebouwenautomatisatie op basis van de wereldwijde standaard KNX, dat met u meedenkt en uw KNX domotica installatie voorbereidt op de toekomst? Bij Delektro bent u aan het juiste adres!

Domotica is anno 2022 niet langer een statussymbool, maar een essentiële technische uitrusting van uw woning. De mogelijkheden die domotica u biedt zijn eindeloos, wij informeren u daarom met plezier grondig over uw verschillende opties. Als gecertificeerd KNX-partner zijn we opgeleid om u bij te staan in uw domotica project: wij nemen ontwerp, integratie en programmatie van uw volledige installatie op ons. Als integrator zorgen we voor de nodige ondersteuning en zoeken we samen met uw vaste elektricien naar de beste oplossing voor uw woning, of het nu gaat om een nieuwbouw, verbouwing of renovatie. Vraag ons gerust wat wij voor u kunnen betekenen.

We volgen de nieuwste trends binnen de sector op de voet en implementeren ze in onze betaalbare oplossingen. Wij zorgen voor een maximale benutting van uw domotica systeem en gaan verder waar anderen stoppen. Bij Delektro zit u goed voor een succesvol uitgevoerd project en een perfecte dienst na verkoop!

Over KNX

KNX verbindt uw diverse apparaten en installaties tot een gezamenlijk systeem dat makkelijk bedienbaar is. KNX biedt u een intelligent systeem dat door middel van automatisering het wonen gemakkelijker, veiliger en flexibeler maakt. Het kan gebruikt worden voor alle mogelijke functies en toepassingen in domotica en immotica zoals licht- en rolluikensturing, beveiliging, verwarming, ventilatie, airco, monitoring, audiosturing, en dergelijke. KNX verhoogt uw comfort en veiligheid en draagt bij tot energiebesparing en tot het behoud en bescherming van natuur en milieu.

Terug naar overzicht Offerte aanvragen