Wie zijn we?

 

Delektro is al jaren dé referentie voor innovatieve, technische installaties voor gebouwen binnen de sector van KNX, HVAC-sturing en bordenbouw. Met over de jaren heen opgedane ervaring en de technische knowhow van deze installaties bieden wij onze klant een oplossing voor zijn specifieke behoeftes en problemen.

Dankzij zowel de geleverde inspanningen inzake opleiding, infrastructuur en apparatuur en de inzet van onze vakbekwame medewerkers zijn we in staat een klantgerichte service en diensten op maat te leveren voor een allesomvattend project.

We staan dagelijks in voor het ontwerpen, programmeren en integreren van zowel kleine als grote projecten. Delektro biedt een totaalpakket van hoogwaardige diensten en producten in nagenoeg alle industriële, tertiaire en openbare sectoren. 

Wat doen we?

 

Bij Delektro zijn we dag in dag uit in de weer met de innovatie en efficiëntie van technische installaties binnen gebouwen. We bieden onze klant een service op maat: van ontwerp en integratie tot onderhoud. Bij Delektro gaan we tot het uiterste om onze beloftes waar te maken. Dit realiseren we aan de hand van gedreven, goed opgeleide medewerkers die op de hoogte zijn van de laatste technieken en systemen. Besparen op energiekosten zonder in te boeten aan comfort is een uitdaging die we dagelijks met plezier voor u aangaan!

Voor Delektro is elk complex vraagstuk een opportuniteit.
We delen graag onze ervaring, kennis en knowhow!
Offerte aanvragen