Delektro
Delektro
Delektro

Gebouwbeheersysteem

Met de strikte regelgeving rond energie en energieprijzen die in de lift zitten is energiemonitoring van groter belang dan ooit. Besparen op energie heeft niet alleen een positief effect op uw kosten, maar ook op het behoud en de bescherming van het milieu.

Door middel van de Priva oplossingen voor energiebeheer houdt ook u uw energiestromen in balans. Aan de hand van de data verkregen via uw systemen, beschikt u over waardevolle managementinformatie en kunt u uw energiestrategie evalueren en bijsturen.

Energiebeheer betekent niet uitsluitend zo weinig mogelijk energie verbruiken over de gehele linie: goed energiebeheer betekent het inzichtelijk maken van uw energieverbruik en het geleverde comfort.

Door uw verschillende energiemeters te koppelen aan uw gebouwbeheersysteem verkrijgt u inzicht in uw energieverbruik, zowel van het gehele gebouw als per ruimte of installatie. Zo krijgt u een klare kijk op afwijkingen en het effect van genomen maatregelen.

Wanneer de energieprestatie van uw gebouw meetbaar is, wordt het een stuk eenvoudiger om gericht energie in te kopen. Energiemonitoring is dus van groot belang om energiebesparing bij gebouwen te realiseren, zowel door een efficiënter energieverbruik als door gerichter in te kopen. Door de mogelijkheid om het comfort individueel en per ruimte te regelen, wordt de energie-efficiëntie van uw gebouw gegarandeerd!

Of het nu gaat om kantoor- of schoolgebouwen, ziekenhuizen, winkelcentra, hotels, of wooncomplexen: techniek, ICT en gebouwautomatisering spelen in elk soort gebouw een belangrijke rol. Gebouwautomatisering is noodzakelijk voor een juiste afstemming van alle technische functionaliteiten en voor een hoog comfort voor de gebruikers ervan. Ieder gebouw heeft tevens verschillende gebruikers, ieder met zijn eigen behoeftes. Delektro ontwerpt uw gebouwbeheersysteem op basis van een diepgaande analyse van uw gebouw en behoeftes. Daarna volgt de uitwerking, de installatie en het nauwkeurig afstemmen. Onze oplossingen koppelen tevens moeiteloos aan energiemanagementsystemen, meteogegevens en andere ERP-systemen. Contacteer ons en ontdek hoe Delektro uw leven gemakkelijker kan maken aan de hand van een gebouwbeheersysteem. 

Terug naar overzicht Offerte aanvragen

Andere activiteiten van Delektro