plan van aanpak

1. lastenboek

We nemen wat beschreven staat in uw lastenboek mee bij het uitdenken van een gepaste oplossing voor uw vraag.

2. Uitwerken prijsaanvraag

Op basis van het lastenboek wordt een voorstel tot het sluiten van een overeenkomst opgesteld. De offerte biedt een duidelijke inschatting van de kostprijs van uw project.

3. Projectbespreking 

Na goedkeuring van het voorstel tot overeenkomst wordt het project tot in detail samen met u besproken. In deze fase worden alle projectspecifieke wensen en behoeftes in kaart gebracht.

4. Elektrisch ontwerp

Elektrotechniek start bij een goed elektrisch ontwerp dat niet enkel voorziet in de huidige noden, maar ook rekening houdt met de toekomst. Delektro voorziet een doordacht elektrisch ontwerp dat rekening houdt met uitbreidingsmogelijkheden.

5. Goedkeuring ontwerp

In de volgende stap zitten we opnieuw met u samen om het elektrisch ontwerp te bespreken en eventuele aanpassingen door te voeren. We wandelen u doorheen het volledige ontwerp zodat alles duidelijk is.

6. Bordenbouw

Na de goedkeuring van het elektrisch ontwerp kan de bordenbouwafdeling van Delektro zijn activiteiten opstarten.

7. Integratie

Na afloop van de activiteiten van de bordenbouwafdeling wordt overgegaan tot integratie met overige elektrische systemen.

8. Visualisatie 

Dankzij de visualisatie verkrijgt u een klare kijk op afwijkingen en het effect van genomen maatregelen.

9. Opleiding

Bij Delektro ontwikkelen we geen technologie voor de technologie, maar ontwikkelen we technologie om het leefcompfort van onze klanten te verhogen. Om ervoor te zorgen dat u alles uit uw nieuwe installatie haalt, voorzien we een uitgebreide opleidingssessie waarbij alles op een verstaanbare en duidelijke manier uitgelegd wordt.

10. Service na verkoop

Bij Delektro kan u rekenen op een uitstekende service na verkoop. Ervaart u een probleem met uw elektrisch systeem? Wij staan voor u klaar!

Voor Delektro is elk complex vraagstuk een opportuniteit.
We delen graag onze ervaring, kennis en knowhow!
Offerte aanvragen